Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /www/webvol4/un/mu91upvh0ooxk1o/ellefsens.no/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111
Service
Service

Service

Jevnlig velidkehold og service viktig for å opprettholde driftssikkerheten på en moderne bil. Vi benytter oss av bilfabrikantens service- og sjekklister. En grundig gjennomgang vil avdekke eventuelle begynnende feil som kan gi problemer i fremtiden.

Dagens bensin- og dieselmotorer er laget med avanserte rense- og styringssystemer for å kunne tilfredstille strenge avgasskrav. Komponenter for drivstoff- og avgassbehandling er følsomme for forurensing. Vi anbefaler bruk av tilsetningsstoffer fra pro tec for å rense systemene, redusere drivstofforbruk og unngå fremtidig systemfeil. 

Vi har tilgang til elektroniske servicebøker som flere bilfabrikanter benytter. Dette sikrer en komplett servicejournal for din bil.

Å gjennomføre service er det viktigste du kan gjøre for å forlenge bilens kvalitet og levetid. Et MECA stempel i serviceheftet viser at du tar ekstra godt vare på bilen din.

……Husk! Bilens garanti gjelder også når du tar service hos MECA!