Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /www/webvol4/un/mu91upvh0ooxk1o/ellefsens.no/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111
Dekk og felg
Dekk og felg

Dekk og felg

Nye dekk?

Vår samarbeidspartner på dekk er Vianor
Som har Nokian som Premium merke til billigere Budget dekk, så vi har dekk i alle prisklasser alt etter hva du måtte ønske.
Vi skaffer også dekk til mopeder og 4 hjulinger til gode priser

En overraskende hindring i veien kan skade dekket. Hakka-garantien erstatter det skadde dekket kostnadsfritt. Gjør et trygt dekk-kjøp, og ta i bruk Hakka-garanti!
Hakka-garanti
– Vår kundefordel gir deg hell i uhell
– Vårt Premium dekk er Nokian dekk.
– Med 1 års garanti.

Dekkhotell til tjeneste!

På vårt dekkhotell kan du oppbevare dekkene dine etter dine behov og ønsker. I tillegg til oppbevaring er dekkene forsikret så lenge de er lagret hos oss, Vi anbefaler deg å vaske bilen før du kommer for å skifte hjul, så felgene er rene og fine. Hvis ikke så kan vi vasker de mot et lite tillegg i prisen. Dersom du trenger nye dekk, eller hvis ett dekk er skadet/punktert, vil vi kontakte deg i god tid så dekkene er klare og du kan bruke mindre tid på dette i fremtiden. Vår/høst vil du som prioritert kunde få innkalling på sms med tilbud om time for hjulskift. Når du kommer til oss vil hjulene bli montert med riktig moment, og lufttrykk sjekkes så du får mest mulig økonomi i din kjøring.

Riktig lagring

Når dekkene oppbevares riktig holder de også lengre. Dekk må beskyttes mot direkte sollys og mot lysstoffrør med høy UV-faktor. Dekkene må også beskyttes mot fukt og for høy varme. Dessuten kan væsker, olje, langvarig lagring, vridning, ozon og høye fall skade dekkene. På vårt dekkhoteller har vi optimale lagringsforhold for dekkene dine. Dessuten sparer du tid og anstrengelser.

Bestilling av tid

Du kan selv sende forespørsel på epost i linken nederst på siden – eller på telefon 371 51 088, åpent 07.30 – 16.00. Så blir vi enige om en tid som passer.